Fuck Them!

Fuck 5 Kantoor B!
Ik weet niet wat er is, maar al wekenlang voel ik me weer in een kleuterklas zitten… Of op een lagere school…
Meer achterbakse hypocriete wijven (en ik gebruik dit woord omdat het merendeel wijven zijn… Dana en Eline H zijn de enigste volwassen in onze klas op dit moment) en een stel kinderachtige puberjongens (Stefan, Nick, Senat, Achraf..)… Praat maar lekker door, speel maar verder… Met wat zijde bezig? Gewoon constant blijven denken, iedereen praat.. Het hangt gewoon de keel uit, en geen klein beetje… Ze zijn er vandaag in geslaagd mijn lont aan te steken op school… En das nog nooit gebeurd, never!
2 uur seminaries… en tijdens die 2 uur is geen enkele lijnbus vol met oude boma’s opweg naar de markt luidruchtiger dan onze klas… en we zijn amper met 16!!!

En dan het op het laatste had ik er zo genoeg van dat ik gewoon inpakte zonder mijn agenda in te vullen… en wat zei Wermuth? Jullie zijn zot dat jullie altijd alles invullen en laten overschrijven! Voor die ene keer dat er 2 scheinheilige trutten alles invulde… Wel, ik zal vanaf nu ook maar aleen mijn agenda laten overschrijven door de mensen die ik kan hebben… das zo een kort lijstje da ik ze hier kan zetten.. Dennis, Dana, Eline H, Ismaële en misschien Stefan & Nick…
Voor de rest: Fuck Them!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s