Clouseau in ’t stad (oftewel: Vonken & Vuur tournee)

Vandaag was het dan zover, ik zou Clouseau voor de eerste keer live zien. En niet in het Sportpaleis, nee, in een veel kleiner zaaltje waar ik vrijdag ook al was: De Stadsschouwburg in Antwerpen.
We vertrokken hier in het station van Sint-Niklaas. Dennis ging deze keer mee… En wie kwamen we daar tegen in het station? Meneer Gillis van de leerlingenbegleiding… Die geloofde niet echt dat we naar Clouseau gingen (die spelen toch altijd in het Sportpaleis?). Sorry meneer, maar The Stones zijn echt wel veel te oud voor ons, en daarbij geef mij dan maar The Beatles….

Toen we binnenkwamen moesten we nog even wachten in de foyer waar een shop was. Die shop viel wel een beetje tegen tov de shop van Robbie Williams vorig jaar (waarschijnlijk is de laatste zijn budget voor de shop ook net iets groter…). Toen de bel gingen mochten we gaan plaatsnemen op onze zeteltjes (help, weer dat hoge balkon op!!). Wat opviel was, buiten dat de orkestbak dicht was, dat erook er mist in de zaal hing. Een dik half uur later werd de lichten en gedoofd en begon de intro van de show die vlotjes overliep in Oogconcact (hun nieuwe single én een van de nummers van het laatste album: Vonken en vuur waarvan ze maar liefst 11 nummers zouden spelen…). De lichtshow was wel spectaculair voor uiteindelijk maar een klein Belgisch groepje te zijn, ook de schermen waren wel leuk, de liedjes klonken live heel lekker, ook de oudere en de sfeer was op en top… Kortom een wervelende show van 2 uur… Bedankt Koen & Kris (én de band natuurlijk ook !!)…

Daarachter nog iets gaan drinken in de Ierse pub, napraten bij een lekkere Karmeliet… Schol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s