Concert for Diana (komt ie?)

Gisteren was er het Concert for Diana georganiseerd door Prinsen William en Harry van Engeland. En het was een supergoed concert, heel mooi geopend door sir Elton John en weer afgesloten ook. Daartussen kwamen ook een heel aantal goede performances van Lily Allen die voor de eerste keer Wembley Stadion aan het feeste zette die dag, ook Kanye West en P. Diddy waren super, uiteraard kon Pharrell Williams ook niet ontbreken op het feestje en bracht een aantal van z’n grootste hits. Van Fergie had ik iets meer show en beat verwacht, terwijl het allemaal redelijk kalm bleef. Nelly Furtado kwam ook een feeste bouwen en zong oa. I’m like a bird.

Maar dan over naar wat voor mij toch wel de topact was van die avond: Take That! Toen zij opkwamen barste heel het stadion in feesten en kregen zeker en vast het grootste applaus van die dag. ’s Middags enkele uren voor de show begon had een fan weer alle Robbiefora in gang gestoken, Robbie zou gespot zijn in Londen en zou dus waarschijnlijk wel een gast optreden geven, en wat nog meer waarschijnlijk was, Take That zou voor nog een keer op de speciale gelegenheid met 5 op het podium staan! Niks was minder waar, Robbie zat gewoon in LA. Maar het optreden van Take That was met of zonder Robbie gewoon super!

Tussen alle rockartiesten was er ook nog een optreden van werelds grootste komiek: Ricky Gervais (van Extra’s en The Office), het was super, en moest enkele minuten langer opblijven wegens een technisch mankement bij het opstellen van de set voor Elton John’s laatste optreden die dag….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s