Dublin (dag 4)

Eerst wel heel lang uitgeslapen, tot half elf in ons bedje gelegen. Het was natuurlijk gisterenavond redelijk laat toen we in het hostel aankwamen, en pas half één toen het licht uitging bij ons op de kamer (die deze nacht overigens gevuld was met vriendelijke Amerikaanse jongens…).

Vandaag stond er een wandeling in van het vissersdorpje Howth naar Sutton op het programma. Eerst een lunchpakket bij Londris gaan halen (lees sandwiches en een goeie cola) en daarna de Dart genomen naar Howth, toen we daar aankwamen, was het lichtjes aan het motregen al bleef erger gelukkig uit. Voor een plaatselijke viswinkel lag een dode haai die uiteraard veel bekijks had van andere toeristen en ook van plaatselijke bevolking. Vandaar uit vertrokken we richting Sutton, de berg over… Heel mooie uitzichten over de zee… Howth… Achter een goed uur wandelen kregen we nog beter zicht, we kwamen aan enkele cliffs… Het zicht werd er gedurende de wandeling alleen maar prachtiger op….Toen we uit de bebossing kwamen, aan een stukje “strand” besloten we onze sandwiches te veroberen en dan verder te gaan… Achter een goed half uur kwamen we aan het station van Sutton en konden we terugkeren naar Dublin.

Eerst nog een uurtje of 2 op het net en een boekje lezen in Kinlay, en dan afgezakt voor een lekkere fish and chips (want het zal wel weer een tijd duren voor ik daar nog eens van kan genieten…) in The Brazen Head….

Een geweldige afsluiter voor een ongeloofelijke reis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s