Londen (dag 1)

Vrienden

Deze ochtend is Dennis nog eerst komen ontbijten voordat we vertrokken naar een van de knapste steden ter wereld: Londen!

Het was nog heel vroeg (rond 5 uur…) toen we onze boterkoekjes met koffie veroberden.
Anderhalf uur later zaten we al op de trein richting Brussel. Daar zouden we de Eurostar nemen die ons naar St. Pancras zou voeren waar onze 2 daagse pas echt van start zou gaan.

Toen we daar aankwamen was het de bedoeling dat we eerst Buckingham Palace gingen bezichtigen maar door een kleine fout bij de gps-leerkracht werd die verplaatst van vandaag naar morgen. We wandelden dan maar naar wat normaal halte 2 geweest zou zijn, Picadilly Circus. Het hoogtepunt van mijn eerste trip naar Londen, en ondertussen was het al heel wat veranderd!

Daar kregen we eventjes vrij om te gaan shoppen, en rond 16 uur zaten we dan op een rondvaartboot op de Theems, ondertussen waren de eerste regendruppels uit de hemel neergedaalt, en het zou niet direct stoppen….

Achter de boottocht bezochten we de Tower Bridge, een van de bekendste bruggen in Londen. Wel een mooit uitzicht als je helemaal bovenaan door de gangen wandeld. Ook erg interessant trouwens om het bouwproces eens te bekijken…

Daarna gingen we naar The Docklands waar we een restaurant indoken voor een plaatselijke fish and chips, zowat mijn lievelingsgerecht…

Om 19 uur vertrokken we dan met een geweldige gids voor een Jack The Ripper-route doorheen Londen. Het was de eerste keer voor de gids, maar hij deed het fantastisch, hij wist iedereen naar zijn verhaal te doen luisteren en het was gezellig om zo in het donker de toch te doen.

Daarna keerden we terug naar ons hotel waar we de pub indoken….

Stefan en Troy

2 gedachten over “Londen (dag 1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s