Londen (dag 2)

Carlsberg

Waar we dag 1 afsloten begint dag 2, in de pub…

De meeste waren al doodsmoe en met daarop wat alcohol craschen ze volledig…
Heel veel verlaten de pub dan ook al vroeg. Toch zijn er enkele die iets langer blijven en daarna naar hun kamer afzakken.

Voor ons ligt dat net iets anders, we doen verder in de kamer waar we in de pub eindigden…. Das juist, bij bier (en chips).

We liggen met de 6 jongens van onze klas, maar al snel zijn ook Dana en Kelly in onze kamer te vinden. Iedereen ligt in een bed, chips liggen al op de grond en ook bier heeft al enkele keren het tapijt gezegend… Maar het is gewoon gezellig zo onder elkaar, een groot hippiegevoel heerst… We lossen zowat elkaar af met slapen, als de 1 stilletjes aan in slaap valt, wordt de andere plots terug wakker… Maar om half 5 keren de meisjes terug naar hun slaapkamer en slaapt iedereen als een roosje… Tot de wekker om 7 uur begint te rinkelen… Sommige staan op met een kater, andere hebben enige tijd nodig en nog andere zijn klaarwakker…

We verfrissen ons, ruimen de kamer netjes op zoals we hem (ongeveer) vonden en gaan ontbijten. De leerkrachten krijgen een dik oké ontbijt, wij moeten het stellen met cornflakes en toastjes….

Maar al snel zijn we weer op pad… Maar eerst lockers zoeken, sommige meisjes weigeren hun bagage mee te dragen door Londen…

Daarna vertrekken we naar het Science museum, een heel knap en waarschijnlijk ook interessant museum, maar we hebben te weinig tijd en Technopolis lijkt me veel leuker.

Daarna gaan we toch nog naar Buckingham Palace en vandaar krijgen we enkele uren vrij.
We kuieren wat door Londen met ons 4. We wandelen door de duurste en sjiekste winkelstraat van Londen waar je niet zou moeten verschieten als je Madonna buiten ziet stormen uit de Prada-shop in haar geblinddeerde Jeep.

Enkele uren later zitten we alweer op de Eurostar, en velen doen een (nodig) dutje. 2 uur later arriveren we in Brussel waar we een klein uurtje vastzitten..
Nog anderhalf uur en we staan terug in Sint-Niklaas…
Het was een ongeloofelijke reis…

Schol!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s