Steracteur Sterartiest

Gisteren was SaSa weeral aan z’n 7e aflevering van het 3e seizoen toe en de strijd is nu echt losgebarsten denk ik. Anneke van Hooff was gisteren de nieuwkomer en toevallig ken ik haar. Nuja, kennen. Kennen is veel gezegd. Ik heb in een niet zo heel ver verleden nog onder haar gewoond. Oké, dat klinkt misschien een beetje raar, maar in het gebouw waar ons papa zijn studio  had, had Anneke samen met haar toenmalige vriend een appartement. Ik heb ooit over haar een schoolwerk gemaakt voor Nederlands, waaraan ze meehielp. Ik heb al haar singles thuis en wacht al jaren op een full-album van haar… Want ze heeft een verleden als dance-artieste… TLD eerst, dan Anneke van Hooff… Een heel toffe madam in het echt, en ze had toen zeker geen sterallures.

Maar ik heb ook een 2e voorkeur. Mathias Sercu. Niemand dacht dat hij kon zingen, but damn he can! Als één van deze twee artiesten op de pijnbank komt te zitten krijgen ze zeker mijn stem. Ze zijn de beste en laat ons hopen dat toch minstens één van de twee ook een zangcarrière mag beginnen…
Stan van Samang heeft het hen allezins al heel goed voorgedaan… Zijn cover van “Forever” op MnM was ronduit fenomenaal. Misschien een single-editie waard zoals “Ayo Technology”?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s