Roy Aernouts – Altijd alles en overal

Vandaag de eeste in een reeks van 6 theatervoorstellingen gaan bekijken in Ter Vesten dat ik cadeau kreeg van Thierry.

Op het programma stond Roy Aernouts met zijn eerste zaalshow “Altijd alles en overal” op het programma. Om eerlijk te zijn had ik tot vandaag nog maar weinig van hem gehoord en ik had ook expres niks van hem opgezocht om me zo totaal te laten verrassen.

En het is goed meegevallen! Op het einde werd het misschien wel een beetje langdradig, maar de leuke afwisseling tussen de ironische teksten en de leuke liedjes(teksten) zorgde dat er dikwijls gelachen werd en de show maar weinig dieptepunten kende.

De liedjes konden me echt bekoren, en ik vraag me zelfs af of er geen cd van hem verkrijgbaar is (hij heeft blijkbaar ook een groepje “Noppes” waarmee hij liedjes brengt). De liedjes lopen qua genre echt totaal uit elkaar van schlagers tot echte rock-alternative…

Het is ook leuk als een stand-up-/comedian/cabaretier de zaal wil mee laten participeren, dat eerst niet werkt en de zaal dan toch participeert op de moment dat die het niet verwacht zodat een grap eigenlijk al op voorhand door het publiek gegeven wordt… En dan schept dat een zeer leuke sfeer tussen zaal en artiest.

Hij is goed bezig die Roy en ik ben benieuwd naar wat hij ons nog allemaal brengen zal… Hier zijn alvast 2 leuke muziekstukken die ik jullie niet wou besparen. Het eerste komt uit de zaalshow, het 2e is een muziekclipje van z’n muziekproject “Noppes” en ik geloof niet dat het lied aanwezig was in de show (of lette ik even niet goed op?).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s