’n Beetje ’n vies gevoel

Na die ruzie van afgelopen maandag is ’n heel vies gevoel blijven kleven. Eentje van zo in totaal niks meer zin te hebben en echt mezelf dwingen om iets te doen. Ongelooflijk eigenlijk.

‘k Zit er zo’n beetje door. De afgelopen maanden is het eigenlijk wat teveel bij elkaar geweest, en nu die zomer erzo aankomt en ik iedereen gelukkig over straat zie dartelen mis ik eigenlijk iets of iemand. Ik kan niet zeggen wat of wie, want ik krijg het gevoel niet thuisgebracht.

Maar ‘k voel mij eigenlijk redelijk ongelukkig, wat eigenlijk nogal absurd is… Op die ruzie na, op de verwijten na, is er niet echt iets gebeurd dat m’n gevoel zo neer heeft kunnen halen.

Soms zou ik wel willen tijdreizen ofzo. Terug gaan naar hoe ’t ooit was, verder spoelen hoeft niet, want ik weet niet wat de toekomst brengt.

Al zou ik het soms wel willen weten, het zou misschien helpen bij het beslissen van sommige dingen. Het zou misschien antwoorden kunnen geven op bepaalde vragen…

Aargh, soms voel ik mij zo’n depressieve lul… Echt! 😐

Een gedachte over “’n Beetje ’n vies gevoel

  1. Niet iedereen dartelt vrolijk over straat hoor. Ik dartel rond in mijn kamer. Dat is uit mn bed, dar.., in mijn bed, uit mijn bed, ..tel en terug in mijn bed 😀
    Kop op Troy’ke, ik maak je terug vrolijk, of ik zal toch héél hard proberen! :]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s