K3show 2010

Afgelopen dinsdag werd de zus 5 jaar (en dat is ondertussen ook het aantal jaar dat ik luister naar “Grote Broer”) en vandaag trokken we dan ook naar de Koninging Elizabethzaal in Antwerpen voor de nieuwe K3show.

En ondanks dat Sita toch altijd eerst een beetje dient los te komen vanaf er een klein beetje drukte om haar heen is, danste ze op het einde toch mee tijdens het zingen en springen.

Verschillende nummers passeerden de reveu, maar vooral de nieuwste nummers van de MaMaSé-cd en het gloednieuwe nummer “Hallo K3”, naar de gelijknamige sitcom die vanaf 6 oktober bij vtmKZoom te zien zal zijn.

Zoals altijd in een Studio100-verhaal draait het over liegen, een lesje geleerd krijgen, vriendschap en vooral veel plezier.

Een Duitse professor heeft een teletijdmachine op het podium gezet aangezien hij daar mogen een lezing geeft, als de meisjes dit zien kunnen ze natuurlijk niet anders dan het eens te proberen en ontdekken dan ook al snel je al wat je maar wilt worden kan worden met de machine. En daar maken ze met veel plezier gebruik van.

Tot de Duitse professor hun een lesje wilt leren en Karen ontdekt dat er een kabbeltje los zit. Plots duiken een oermens en Julius Ceasar op en dan breekt het angstzweet bij de K’tjes uit…

Josje is ondertussen ook volledig opgenomen tussen Karen en Kristel, en ook de kinderen hebben haar volledig geaccepteerd.

Het was dan ook meer dan een geslaagde namiddag!

Deze diashow vereist JavaScript.

Een gedachte over “K3show 2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s