Selah Sue live @ WSC

Selah Sue stelt vandaag haar gelijknamige debuutalbum voor. Na 2 jaar touren heeft ze het volledig onder de knie, en dat haar album geen flauw afkooksel zou worden van haar allereerste ep “Black Part Love” was al duidelijk toen haar 2e ep “Raggamuffin” in november op de markt verscheen.

Vandaag had ze dus al talloze promotie-interviews gedaan voor radio, televisie en de schrijvende media en om af te ronden kwam ze nog een showcase en signeersessie geven in het WSC.

Wat een fantastische stem heeft ze live zeg! Oké, niet dat ze al niet schitterd op haar cd’s, maar live komt het volledig tot z’n recht! Rauw en onversneden, maar duidelijk een bewijs dat talent geen commerciële Idool of X-factor reeksen nodig heeft om gelanceerd te geraken.
Doorzettingsvermogen en genoeg fans, dat is de basis! Ze doet het nog steeds met plezier, en dat is te merken wanneer blijkt dat ze geen setlist heeft voor de showcase maar de mensen gewoon vraagt achter suggesties. Zelfs als ze een moeilijk nummer dat ze voor de eerste keer live speelt niet uit de weg gaat gaat ze er volledig voor.

Verwacht u binnenkort aan een korte review van het album, dat hier nu op mijn schoot ligt te blinken, en straks op de stapel nog-te-beluisteren-cd’s!

PS: filmpje is niet van de showcase, maar een verslag zonder filmpje is ook maar een beetje zielig…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s