K3 – Alice in Wonderland

Vandaag was het eindelijk zover, alhoewel ze vrijdag en gisteren al een aantal keer hun nieuwe musical speelden ging de show vandaag pas officiëel in premiere!

En Studio 100 mag meer dan fier zijn op wat ze zelf, en hun voltallige ploeg (voor én achter de schermen) hier hebben neergezet! Ik was op het voorhand heel bang voor de 3D-effecten, want de brilletjes in de cinema verdonkeren alles, en als dat zou gebeuren bij een musical, waar voor het doek live-action zou plaats vinden zou het maar een vies beeld worden. Maar de brilletjes verdonkerden de boel amper, de belichting op het podium stoorden de elementen op het doek niet en de decor-stukken die het beeld aanvulden waren ook prachtig, net zoals de kostuums overigens!

De muziek van de musical was ook prachtig, en al hoe wel het verhaal “Alice in Wonderland” getiteld is heeft het amper iets te maken met het klassieke sprookje.
Josje, Kristel en Karen willen een avondje naar de cinema en kiezen toevallig voor “Alice in Wonderland”, waarna ze zelf in Wonderland verzeild geraken en Alice willen redden van de boze harte koningin.

Een prachtig verhaal, dat je eigenlijk gezien zou moeten hebben! Ik twijfel zelf enorm om nog een 2e keer te gaan kijken, mede dankzij het effect, de leuke humor die in het stuk verwerkt zit en het fijne effect.
K3 zetten niet alleen hun vrolijke zelf neer, maar ook Jacques Vermeire levert een schitterende rol als Nestor het konijn (en het stoort helemaal niet dat hij geen echte zanger is!), Koen Crucke is een fantastische Hoedeman (Mad-Hatter) en rups/vlinder (“Ook geen film met Johnny Depp?” -> verwijzing naar zijn seksuele geaardheid?) en zelfs Nicole & Hugo zijn fantastisch (en ook met hen wordt er gelachen hoor!).

De middag sloten we af met een lekker terrasje, een heerlijke pizza en een smeltend ijsje!

Deze diashow vereist JavaScript.

Bron foto: Studio 100

3 gedachten over “K3 – Alice in Wonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s