Enkele nieuwe muziektips…

Het is zomer, de festivals komen eraan, artiesten doen al eens zot met een coverke, herwerken hun eigen hits of brengen gewoon nieuw materiaal uit… En ik wil jullie graag enkele tips meegeven!

Zo brengt Mika in 2012 zijn derde langspeler uit, nog een hele tijd wachten dus, maar hij is al halverwege bij het opnemen, en hij neemt ook al bonusmateriaal op voor die derde langspeler. Het bonusmateriaal zal een cd zijn met allemaal Franstalig werk van hem. En “Elle Me Dit” is alvast een voorproefje daarvan! De single werd vorige week vrijdag voorgesteld op de Franse radio, terwijl het 24 uur voor de premiere nog niet eens klaar was. Het doet me trouwens denken aan “Alors on Dance” van Stromae vorige zomer.

Enkele weken terug was “Taratata” te gast in Brussel. Taratata is een Frans muziekprogramma dat al voor een hele hoop unieke concerten en duets gezorgd heeft, en heel misschien is een zeer kleine vergelijking met “Peter Live” hier dus ook wel op zijn plaats. Eén van de gasten in Brussel was Selah Sue die een cover bracht van Prince’s “Kiss”.

De video werd jammer genoeg van YouTube verwijderd, maar is wel nog te zien op de officiële site van Taratata (hier dus: http://www.mytaratata.com/Pages/VIDEO_page_video.aspx?sig=iLyROoaf2Mty ).

Ook Tom “Dobbelsteen” Dice heeft een prachtig duet uit met Elisa Tovati, “Il Nous Fait” getiteld. Enkele weken terug stelden ze het nummer voor bij radiozender MNM.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s