Ontmoeting met SOS Piet

Gisteren was ons oma uit West-Vlaanderen op bezoek, en dus trokken we naar het Waasland Shopping Center voor een rondje window-shopping (al begeefd mijn oma haar liever naar de café’s ginds…).
Maar, u weet het of u weet het niet, “SOS” Piet Huystentruyt heeft een nieuw kookboek uit, en dat boek kreeg ons mama cadeau. En wat blijkt dan plots? Dat Piet later die dag zijn boek komt verkopen, en ook signeren.

U kan het dus al raden, ons mama wou haar boek laten tekenen, en dus rond 16u stonden we terug aan de Standaard Boekhandel, als eerste in de rij voor Piet. Tussen ons en Piet enkel nog een horde fotografen en wat journalisten.

En wanneer Piet aan zijn verkoop/signeerssessie begint en wij dus bij hem staan gaan er plots een heleboel flitsen af, en klinkt het “kan het boek nog eens opnieuw gegeven worden”, “kan u naar hier kijken”,…

Als we dan eindelijk het boek mogen houden worden we tegengehouden door een journalist die wil weten of we grote fans zijn en of we regelmatig iets klaarmaken uit Piet zijn boeken? Ons mama weet het volledig niet meer, en is dan ook volledig overdonderd dus speel ik maar voor woordvoerder.

Zeg nu zelf, Piet mag een commerciële kok zijn, dat is zijn volste recht, hij leert zijn volk wel eenvoudige recepten enorm lekker klaar te maken om geen al te moeilijke manier!  En dat is het belangrijkste!

En vandaag zijn we dus te vinden in Het Nieuwsblad en in De Standaard!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s