Fast Five

Begin deze maand kreeg ik van de Telenet Verwenbrigade op Twitter een gratis film uit hun catalogus op de digitale tv cadeau, en aangezien dat toch snel €4 à €5 is, is dat toch een mooi cadeau (Leve Telenet, merci Telenet!).

Ik besliste om “Fast Five” op te vragen, de vijfde ondertussen uit de “The Fast and The Furious” reeks, de derde met Vin Diesel. (Eigenlijk wou ik “Tron” opvragen, maar die was al verhuisd naar het Prime-aanbod…).

Nu, Fast Five is de tweede film waar eigenlijk meer verhaal en spanning inzit, zoals onder andere bij The Italian Job zeg maar, en niet lang gefocused wordt op het straatracen.

Als je van auto’s, ruige muziek en wat van een spannede film houdt is dit een fantastische twee-uur-durende film die niet verveeld. Uiteraard is het maar pure commerciële uitmelkerij, maar hey, wel een goede.

Wanneer Dom (gespeeld door Vin Diesel) merkt dat er iets speciaals is aan een auto tijdens een opdracht kiest hij ervoor dat zelf van naderbij te onderzoeken met zijn medecompaan, en op die manier geraken de oude bekenden weer in een maffia-onderwereld en gaan ze zelfs een beetje Ocean’s Eleven achterna.

Ik heb er in ieder geval enorm van genoten, al stond ik er in het begin enorm sceptisch tegeover.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s