Dear John

Tijdens de blokperiode moet er af en toe ook ontspanning zijn en zaterdag zond vtm de romantische dramafilm “Dear John” uit.

De film verteld het verhaal over een jongen die op vakantie is van zijn legerbaan bij zijn autistische vader die fanatiek munten verzameld. Daar ontmoet hij een vrouw, net voor hij terug dient te keren op missie voor een jaar. Ze besluiten brieven te schrijven. Wanneer hij zijn missie echter verlengd na een korte vakantie wordt hun liefde via brieven  niet meer zo vanzelfsprekend.

Ik heb allezins enorm genoten van deze film, eentje die niet te zwaar doorweegt achteraf om over na te denken maar vooral een mooi verhaal over de liefde op afstand. Eén die verteld wordt met knappe, alternatievere muziek.

De film deed me nog eens beseffen hoe graag ik brieven schrijf, hoe hard het genieten is iedere keer er een nieuwe brief van m’n pennevriendin komt. Het zijn dan wel geen liefdesbrieven, maar geschreven brieven zullen ten alle tijde meer waarde hebben dan welk ander digitaal medium dan ook…

Volgende week zend vtm trouwens “PS I Love You” uit, en als u die nog niet gezien hebt is het zeker een film die ook de moeite waard is om te kijken!

Advertenties

2 gedachten over “Dear John

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s