Tille Vincent – Code 37: Hoog Spel

Zoals vele tv-serie’s tegenwoordig worden van de meeste succesformule’s een hele commerciële lijn gemaakt: boeken, dvd’s, film’s, magazines,… en dat is niet anders bij code 37.

Kort na afloop van de eerste serie lag het eerste boek al in de winkelrekken, en ondertussen is boek 4 al een tijdje te krijgen, staat boek 5 al reeds klaar om in de winkelrekken gezet te worden en zit de film deze zaterdag bij Het Laatste Nieuws.

Maar in tegenstelling tot bij de meeste tv-serie’s zijn de vervolgen in film en boekenwereld van Code 37 wel goed. Het zal dan ook jammer zijn wanneer de serie er na seizoen 3 een punt achter zet, maar het is beter dan nog enkele seizoenen uit te melken uiteraard!

“Hoog Spel” is een nieuw, spannend vervolg op de vorige boeken, die toch een klein beetje los staan van de serie, in dat opzicht dat ze geen nieuwe feiten aanbrengen op de rode draad (Hannah’s verleden) maar gewoon een case bij de sectie Zeden van de Gentse politie oplost.

Deze keer lijkt de case echter niet voor de sectie Zeden te zijn, tot ze plots een hele nieuwe wending neemt. Een enorm spannend boeken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s