Human Target

Vorig jaar zond vt4 de eerste serie van “Human Target” uit, een Amerikaanse serie gebaseerd op het stripboek. De serie kreeg een vervolg in Amerika, met een reeks aanpassing, maar deze keer flopte de reeks volledig, wat ervoor zorgde dat er geen derde reeks meer zou komen.

Rechtstreeks gevolg daarvan is dan: geen release op DVD’s van seizoen 2, en blijkbaar ook geen verkoop aan andere zenders. En zo komt het dat het soms goed is dat er nog internet is, ik vakantie heb en dus tijd had om de reeks te downloaden en te bekijken.

En naar mijn mening is reeks 2 nog iets beter dan de eerste reeks.
Christopher Chance is een ex-huurmoordenaar die nu samenwerkt met een voormalig agent om het leven te redden van hun “klanten”. Die klanten voelen zich bedreigd en vrezen hun eigen leven. Bij deze missie’s kregen ze hulp van Guerrero, tevens een voormalig huurmoordenaar en martelaar.
In reeks 2 krijgen ze daarnaast hulp van Ames, een dievege, en Mrs. Pucci, een miljardairs-vrouw die het fonds van haar overleden man beheerd.

Serie 2 is nog iets meer doorspekt met tongue-in-cheek humo, heeft iets minder flitsende actie-scéne’s (de bedoeling was om de serie iets aantrekkelijker te maken voor vrouwen…) en ook bij de soundtrack heeft men moeten inboeten. Nu is er echter wel een rode draad doorheen ’t verhaal en dat maakt het wel aangenaam, ook de verhaallijnen zijn iets spannender opgebouwd en ik zal de serie sowieso missen…

Een aanrader voor diegene die houdt van serie’s zoals 24!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s