Music and Lyrics

Enkele maanden terug kon je gratis films downloaden/dvd’s ontvangen als je wat zakken M&M’s en Maltesers bij elkaar gespaard had. De meeste van de films die nog niet op waren had ik al in mijn collectie, dus werd het deze cheesy romantische “komedie”.

Zoals vaak is zo’n “komedie” eigenlijk niet echt komisch (de grappigste scènes vindt je trouwens terug onder de deleted scènes…) en ik heb ook al veel romantischere films gezien.

De film verteld het verhaal van een voormalig boysband-icoon dat zijn carrière een herstart wil geven door een single op te nemen met de hitsensatie van het moment. Ondanks het feit dat hij ooit de zanger en songwriter was van een populaire jongensband blijkt hij echter geen wonder op tekstueel vlak. Maar gelukkig voor hem (en uiteraard ook voor de film) kan zijn plantenmeisje wél teksten schrijven.
Ze vat het wel mooi samen met “A melody is like seeing someone for the first time. The physical attraction. Sex. But then, as you get to know the person, that’s the lyrics. Their story. Who they are underneath. It’s the combination of the two that makes it magical.” Om maar aan te tonen dat zelf in tienerfilms ook enige waarheid verborgen kan zitten.
Uiteraard moet het op een bepaald moment fout lopen tussen de zanger en zijn plantenmeisje, maar wees gerust, het is een film mét happy end en dus komen ze weer samen!

Advertenties

2 gedachten over “Music and Lyrics

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s