Facetime

Inga lijkt wel in de hemel te zijn tijdens het “facetime’en”

Door de fantastische evolutie van het laatste decenium, met name het internet, is het leuke dat je mensen kan ontmoeten die je eigenlijk anders nooit had ontmoet.

Als we even cru zijn kunnen we mensen dus opsplitsen in internetvrienden en in “echte” vrienden, want internetvrienden kunnen soms echte vrienden worden/zijn.
Anyway, Inga was m’n eerste internetvriend(in) die ik leerde kennen via Noxa (een Belgische alternatieve community die in een stille dood aan het sterven is).

Jammer is dat afspreken met zo’n mensen niet altijd even makkelijk is (denk maar aan mensen die je leert kennen en blijken van de andere kant van de wereld te komen) en het moet al lukken dat je ’s avonds altijd op hetzelfde moment achter de pc zit met de webcam op.

Wel, daarom: leve facetime! De afgelopen dagen heb ik bijna een uur met Inga aan het facetime’en geweest en het is gewoon fantastisch en ontzettend leuk om te doen. Het vreet energie van m’n iPod, maar het zijn de leuke babbels best wel waard!

En dat wou ik gewoon even delen met jullie, je weet wel, mensen die overgelukkig worden door fijne (moderne) telefoontjes van fantastische vriend(inn)en….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s