Feestelijk (her)openingsweekend

Sinds 2004 heeft ook Sint-Niklaas een heus shoppingcentrum, natuurlijk fijn dat vanaf dan ook alle grote winkelketens dicht bij de deur te vinden waren, jammer genoeg bracht het ook de val van de stationstraat (de plaatselijke winkelstraat) met zich mee. Maar dat laatste is voer voor de politieke partijen die de kiezer moeten overtuigen in oktober en de zelfstandigen die een beetje peper in de poep moet geduwd worden.

Dit weekend waren er echt echter een aantal heropeningen in het Waasland Shopping Centrum, zo verhuisde schoenwinkel Ken en kreeg ook Olleke Bolleke een nieuw plaats. Olleke Bolleke is het snoepwinkeltje, dat eerst donker en onopvallend naast een “gezonde” broodjesbar geïnstalleerd was, maar er nu uitziet alsof je in de fabriek van Willy Wonka wandelt.

Ook Esprit is volledig vernieuwd, en ook die keten stapt mee in de boot van “winkelervaring”. Wat is dat nu, zo’n “winkelervaring”, dat opduikt in de media sinds de opening van Hollister-ketens in Wijnegem en het WSC?
Eigenlijk is de winkel meer ingekleed en wordt je ondergedompeld in een bepaalde sfeer/setting. Uiteraard gebeurd het meestal door de aankleding van de winkel (zo is Hollister heel donker binnen in, met luidere muziek en een overvloed aan parfum).

En rara, je mocht op de foto tijdens de heropening van Esprit. En je kreeg de foto mee naar huis! Hurray!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s