De week van net niet

Nu de herexamens gedaan zijn en ik nog in afwachting ben van het resultaat (spannendspannend!) is het terug vakantie.
Maar deze week werd de week van “net niet”.

Dinsdag ging ik normaal met Sarah naar Gent, maar jammer genoeg kreeg ze de dag ervoor buikgriep en werd de uitstap gecancelled. Jammer als je je hele examenperiode naar de uitstap uitkeek natuurlijk.

Daarnaast gingen de ticketverkoop van start voor vier(!) exclusieve concerten van Robbie Williams, die op 5 november zijn nieuw solo-album uitbrengt, “Take the Crown” getiteld.
Robbie keert na 15 jaar solo-carrière terug naar de zalen waar het ooit allemaal begon, en daar zal hij optreden voor zo’n 2000 mensen (en soms zelfs minder). Om het eerlijk te houden konden fans hun interesse opgeven en door middel van een loting konden ze dan tickets bestellen. De tickets zijn niet door verkoopbaar en dus wordt het een concert voor de echte fans. Enorm gegeerd dus.

Gisteren kwamen de plaatsen vrij die niet verkocht worden door de mensen die gewonnen hadden met de loting. Jammer genoeg was ik nipt te laat voor twee tickets vast te krijgen. Ik deed dan wel mee met een wedstrijd op de officiële site, ik acht de kans maar klein.

Voor de Robbie-fans onder jullie, sinds woensdag is het nieuwe Belgische forum ook up and running daar het oude niet meer ondersteund wordt door de host: http://robbiewilliamsbelgie.yourbb.nl. Be welcome!

Advertenties

Een gedachte over “De week van net niet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s