Paul de Leeuw – ‘khebjelief en trek

In weze is het simpel: je bent voor of je bent tegen Paul de Leeuw. De gulden middenweg bestaat hier gewoon niet. Ik ben iemand die al jaren enorm vóór Paul is. Ik vind hem niet alleen een fantastische televisiemaker (toegegeven, hij heeft ook z’n dipjes gehad…), een steengoede zanger (“Vleugels van m’n vlucht” en “Boerenlul” zijn topnummers, alleen jammer dat iedereen alleen maar “vlieg met me naar de regenboog” kent) en echte entertainer. En nu schrijft hij zijn verhaal neer. In een biografie slash kookboek.

Een echte biografie is het niet, want de meeste aspecten van z’n leven worden aangeraakt maar niet echt verteld, tenzij het laatste hoofdstuk waar hij uitvoerig over de liefde van z’n leven praat en over z’n twee schatten van kinderen. En een echt kookboek is het ook niet. Hij wil vooral dat mensen de liefde voor koken terug herwinnen en met plezier en smaak gaan eten.

Maar dat maakt het geen slecht boek. Het is een enorm leuk boek om eens te lezen als je wel voor Paul bent. Je komt een aantal dingen te weten over de start van z’n carrière en jeugd, leest enkele leuke anekdotes en wordt verlekkerd door sommige foto’s van de gerechten.

En een extra win voor het boek: het is zo’n hardcover boek dat gebonden is en waar een rood leeslintje in zit. Altijd super zo’n boeken!

http://www.bookido.be/nl/books/1173523/k-hebjelief-en-trek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s