‘k Heb je Lief

Je bent voor of tegen Paul de Leeuw. Een middenweg bestaat gewoon niet. Sommigen vinden hem arrogant, maar hij is een zelfstandige die z’n eigen tv-shows produceert en dus heel goed weet wat hij wil en hoe hij het wil. Dat is geen arrogantie maar waken over je eigen product. Dat hij zich zelf niet serieus neemt en anderen al helemaal niet.

Sommigen vinden hem ongelikt (mooi Nederlands woord trouwens…) maar tijdens de emotionele situaties in zijn shows laat hij meermaals blijken dat hij een klein hartje heeft dat ook wel meevoelend kan zijn.

En zo zijn ook de meeste van zijn liedjes, iedereen kent wel “Vlieg met me mee”, maar de mooie, kleine, Nederlandse liedjes van hem zijn vaak onbekend (en onbemind). Het merendeel schreef  hij dan wel niet zelf, het is vaak door zijn touch dat ze net die extra laag meekrijgen.

Gisteren startte zijn nieuw tv-seizoen op de Nederlandse televisie (in België is hij al enkele weken volop bezig, dus hij krijgt het extra druk met 3 shows per week…) met “Langs de Leeuw” en had hij Mika meteen te gast. Enkele weken waren ze nog in België en werd het al een super aflevering, in Nederland was de chemie nog beter!

Op het einde vroeg hij Mika of hij samen met hem één van z’n bekendere hits wou brengen. Mika, die bang was om de woorden verkeerd uit te spreken, bracht uiteindelijk met Paul deze fantastische, grappig én ontroerende versie!

Advertenties

3 gedachten over “‘k Heb je Lief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s