Teeville

bambi

Terwijl er mensen zijn die het internet, ondanks hun eigen gebruik daarvan, maar niks vinden en het vooral anti-sociaal vinden zijn er ook de mensen die er de opportuniteiten van in zien en het op een goede manier gebruiken. Om (makkelijker) te netwerken, om hun creativiteit die anders onder de radar zou blijven te delen of om de creativiteit een beetje te supporteren.

Bij die laatste groep horen de mensen achter Teeville, een bedrijfje van jonge mensen dat via hun website online shirt verkoopt. Maar niet zomaar shirt. Nee, ze verkopen shirts met ontwerpen van jong creatief design talent! Iedere week wordt er een nieuw ontwerp gelanceerd dat dan tot einde stock verkocht wordt. Voor jongens én meisjes. In zowat alle maten. Na je bestelling wordt het door jou gekozen ontwerp door middel van zeefdruktechniek op het shirt geplaatst waarna jij kan genieten van één van de exclusieve shirts.

Doordat het bedrijf gerund wordt door jonge mensen en nog geen grote keten is beseffen ze maar al te goed dat de social media een ontzettend grote kans is en je kan Teeville dan ook quasi overal vinden: Facebook, Twitter, YouTube en zelfs Instagram.

En als je dan nog twijfelt voor je eerste aankoop: geen dure prijzen voor de leuke shirts en wanneer je lid wordt van Teeville krijg je 2 gratis coins. Iedere coin is 1 euro waard en uiterst toevallig bedragen de verzendingskosten 2 euro (per shirt). Met andere woorden, de eerste verzending naar jou gebeurd volledig gratis. Top of the bill: jouw shirt wordt geleverd in een superleuke envelop in het gezelschap van 2 coole stickers en een toffe badge.

Of, hoe internet niet altijd slecht en anti-sociaal hoeft te zijn.

20130211-190431.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s