Soul Transmission

Vorige week zette Robbie Williams een teaser-clip online voor een nieuwe videoclip dat zijn schoonbroer Dylan maakte. Het bevat beelden van het huwelijk van Robbie en zijn vrouw Ayda Field, alsook beelden van hun eerste huwelijksverjaardag afgelopen zomer.

Dylan maakte de clip nadat hij “Soul Transmission” hoorde, een B-side van de single “Different”. Zoals heel vaak bij Robbie’s werk bevatten de single’s sterkte B-sides, die soms zelfs nog sterker zijn dan het materiaal op het album. Soul Transmission is zeker een nummer dat ook op dat lijstje thuis hoort.

Robbie deed wat lip-syncing in zijn tuin en aan zijn Kerstboom, Dylan gooide het bij de rest van zijn clip en nu is de clip te downloaden via iTunes! Bovenstaande clip is jammer genoeg niet de volledige clip, blijkbaar vindt de platenmaatschappij het normaal dat fans betalen voor een deluxe versie met een exclusieve DVD die daarna alsnog integraal online gezet wordt op het officiële Robbie Williams-kanaal van YouTube. Een videoclip voor een nummer wordt niet online gezet, want alleen zo passeren fans alsnog twee keer langs de kassa.
Toch?

Anyway. Het neemt niks af van de mooie en leuke beelden. Daarnaast zien we na lange tijd nog eens hoe een mooi koppel Robbie en Ayda zijn. Of dat is toch mijn mening.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s