Coldplay 2012

Coldplay

“Coldplay 2012” valt bezwaarlijk een documentaire te noemen, maar het is ook zeker geen concertregistratie. Als je het echt een naam wil geven kan je het misschien best een compilatie noemen van de beste momenten van de Mylo Xyloto tour.

De film bevatten concertopnames van zowel Parijs, Glastonbury en het voorstellingsconcert in Madrid. Zowel de grootste Coldplay-hits als nieuwere nummers komen voorbij en zijn voorzien van evenveel kleur en licht als de cover doet vermoeden. Fluo duikt iedere seconde op jouw scherm op, of wel op het podium, of wel de lichtgevende led-bandjes in het publiek of als animatie dat over het beeld scrolt.

De concertclips worden vier keer onderbroken, telkens voor een korte, maar interessante documentaire/interview-sectie met één van de bandleden. Zo krijg je van hen elk afzonderlijk hun idee en inzicht op de tour en een kijk achter de schermen.

Of je nu fan bent of niet, Coldplay kan wel eens de U2 worden van de 21e eeuw, en “Coldplay 2012” is hoe dan ook de moeite waard om te bekijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s