The Perks of Being a Wallflower

The-Perks-of-Being-a-Wallflower-poster1

Charlie is een verlegen jongen en wanneer hij naar de hogeschool gaat slaagt hij er op z’n eerste dag enkel in om bevriend te geraken met zijn leerkracht Engels. Uiteindelijk geraakt hij bevriend met Sam en Patrick, onpopulaire laatstejaars. Wanneer Charlie op een feestje bij Sam en Patrick thuis opbiecht dat hij geen vrienden meer heeft nadat zijn beste vriend het jaar daarvoor zelfmoord pleegde nemen ze hem op in hun groep. Charlie ontdekt diezelfde avond dat Patrick een relatie heeft met Brad. Wanneer Charlie echter een ongewilde relatie krijgt met iemand uit de nieuwe vriendengroep dreigt hij al zijn nieuwe vrienden te verliezen.

“The Perks of Being a Wallflower” is een fantastische film waarin, zoals bij de meeste ‘adolescenten’-films tegenwoordig, de oudere muziek uit de jaren ’80 enorm vaak aan bod komt. In de film zelf zit een fijn tempo zodat het nooit echt saai wordt. En de kans dat jouw crush voor Emma Watson gevoed wordt is ontzettend hoog.

Meer dan de moeite waard!

Advertenties

2 gedachten over “The Perks of Being a Wallflower

    1. Emma Watson is een fantastische actrice die sowieso een fantastische carrière tegemoet gaat! En waarvan we over enkele jaren kunnen zeggen dat we haar carrière zien groeien hebben.
      Ik ben ook ontzettend naar The Bling Ring met haar! Deze film is alleszins best aangenaam om naar te kijken!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s