Vredefeesten 2013

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het is een jaarlijkse traditie dat tijdens het bevrijdingsweekend in Sint-Niklaas één van de mooiste balloonhappenings ter wereld plaats vind  op de grootste markt van België. Een evenement waar jaarlijks vele Sint-Niklazenaars naar uitkijken. Vorig jaar was het een top editie met de viering van het 25 jaar opstijgen van de speciale vorm ballons, ieder jaar een top act wanneer ze de toelating krijgen om op te stijgen.

Dit jaar waren er een pak minder speciale vorm ballons (11 maar), maar onder andere fantastische Up-ballon (jawel, die van in de film maar dan in het echt!) was voor de eerste maal aanwezig op onze Grote Markt. Na de ballons mochten onder andere A Brand en Meuris op de markt rocken voordat één van de andere hoogtepunten tijdens het weekend, het muzikale vuurwerk, mocht knallen.

Ontdekking dit jaar is de supergezellige pastabar in de vernieuwde Stationstraat “Pasta En Zo“, een gloednieuwe zaak van voormalige binnenhuisarchitecte Katrien Faes. Verse pasta én overheerlijke sauzen gemaakt door vriendelijk en warm personeel. Een bezoekje waard!

Minpuntjes dit jaren waren echter wel het ontbreken van videoschermen die leuk zijn tijdens de interviews met ballonvaarders en de concerten en ook het afschaffen van nachtbussen (vooral die naar deelgemeenten dan) is een jammerlijk punt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s