Robbie Williams – Go Gentle

Ik ging even zwijgen over Robbie Williams had ik jullie beloofd. Ik vrees dat ‘even’ gepasseerd is dan, want na een succesvolle zomertour door Europa komt mister Williams dit najaar al op de proppen met een gloednieuw solo-album!

Geen opvolger voor “Take The Crown”, dat vorig jaar verscheen, wel voor “Swing When You’re Winning”, zijn fenomenaal swing-album uit 2001. Ondanks dat zijn toenmalige platenfirma eerst weigerachtig tegenover het album stond blijft het tot op de dag van vandaag één van zijn meest succesvolle albums. En nu, twaalf jaar later, komt hij met een tweede swing-album: “Swings Both Ways”!

De single werd deze ochtend voorgesteld op de Britse radio en is “Go Gentle” getiteld, een nummer dat hij schreef voor zijn dochter Theodora Rose Williams (ook wel Teddy genaamd).

Ik was meteen weg van het hele nummer! Het is een atypisch Robbie Williams nummer, maar het gaat fantastisch goed samen met het huidige herfstig regenweer, het roept zelfs de warmte van een herfstige regenachtige zondag op, perfect om in fijn gezelschap, knus een boek te lezen met een lekkere tas koffie of thee.

Over exact een maand ligt de single in de (virtuele) winkelrekken, een week later verschijnt het gloednieuwe album “Swings Both Ways” met duetten van onder andere Lily Allen, Rufus Wainwright, Kelly Clarkson and Olly Murs waar hij deze zomer nog mee op tournee was!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s