Deadfall

Deadfall

In Deadfall zijn Addison en Liza (broer en zus) op de vlucht na een overval op een casino. Wanneer hun chauffeur een hert aanrijdt en van de weg geraakt verongelukt hij. Wanneer een politie-agent stopt aan de plaats van het ongeval ziet Addison geen andere oplossing dan die te vermoorden en zijn weg van die van Liza te splitsen om zo alsnog te Canadese grens over te steken met het gesteelde geld.

Ondertussen wordt voormalige bokser Jay na goed gedrag vrij gelaten. Hij belt zijn ouders om te zeggen dat hij thuis zal zijn voor Thanksgiving, maar voordat hij naar hen vertrekt gaat hij langs bij zijn coach om hem te confronteren met diens verraden. Jay eist ook het geld dat hij nog tegoed heeft maar geraakt dan in een gevecht verzeild. Wanneer zijn coach valt denkt Jay dat hij hem vermoord heeft en slaat hij dus snel op de vlucht om niet opnieuw in de gevangenis verzeild te geraken.

Op weg naar zijn ouders komt hij Liza tegen en biedt hij haar een lift aan. Wanneer ze verzeild geraken in een motel doordat de wegen geblokkeerd zijn vanwege een sneeuwstorm geraken ze met elkaar aan de praat en confronteren ze zichzelf en elkaar met hun verleden. Uiteindelijk krijgen ze gevoelens voor elkaar en geraken ze verliefd op elkaar.

Ondertussen is Addison nog steeds op de loop van de politie die hem op de hielen zit. Wanneer hij de voicemail hoort die Liza insprak kort nadat ze de rit aangeboden kreeg van Jay besluit Addison de ouders van Jay te geizelen tot hij terug verenigd is met zijn zus en ze samen de grens kunnen over vluchten. Hij weet echter nog niet dat Liza ondertussen gevoelens heeft voor Jay.

“Deadfall” is een actie-dramafilm en meer dan de moeite waard. Door de continue spanningsboog en de actiescènes wordt de film ondanks de vele dialogen nooit echt saai.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s