Huize Colette

Deze ochtend legde ik mijn laatste examen af, en na meer dan een maand studeren werd het dus tijd om ze ook in stijl af te sluiten. Daarom nam Lara mij mee naar “Huize Colette”, een gezellige chocolademelk/koffiebar annex boekenwinkel annex dessertenhuisje. Om meteen duidelijk te maken dat men nog een goed woord moet vinden om dit soort zaak op de correcte manier te omschrijven.

Huize Colette is een supergezellige chocoladebar dat eens je binnen bent wel iets lijkt weg te hebben van een bar die je ook zou terug kunnen vinden op Diagon Alley (Harry Potter!!). De menu-kaart bied je talloze keuzes aan van (warme) chocolademelkjes, al dan niet gecombineerd met een shot espresso. We gingen voor de “wittekop”, een koffie met witte chocolade en ongelooflijk zoet én lekker en begaven ons richting het eerste verdiep van de bar. Een warme gezellige plaats gevuld met gigantisch veel boeken, krakende tafels en stoelen en comfortabele en gezellige zetels.

Lara ging daarnaast ook voor enkele schaaltjes vol lekkers (onder andere gevuld met: maltesers, mini-chocolades, brownie’s, slagroom, marshmallows,…). Ik mocht meegrabbelen en kan alleen maar zeggen: de brownie is verslavend lekker!

20140128-162614

En omdat je zo’n geweldige voormiddag ook waardig moet afsluiten besloten we te genieten van een “Happy Meal”. Dat hadden we na al die examens allemaal echt wel verdiend!

20140128-162644.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s