The Next Three Days

MV5BMjAzMjk4NjI4M15BMl5BanBnXkFtZTcwNjQ4OTEwNA@@._V1_SX640_SY720_

“The Next Three Days” is een remake van de Franstalige “Pour Elle” en vertelt het verhaal over Lara Brennan die plotseling wordt opgepakt voor moord nadat ze ruzie had met haar baas. Lara pleit echter onschuldig te zijn, iets waar haar man John ook rotsvast van overtuigd is.

Wanneer de rechter beslist dat Lara wel schuldig moet zijn en haar levenslang veroordeeld probeert ze zelfmoord te plegen in de cel nadat ze aan John vertelde dat ze zo niet wou leven. Ze overleefd en uiteindelijk besluit John dat hij Lara zal helpen ontsnappen uit de gevangenis. Hij ontmoet daarvoor een ex-gevangene die zelf enkele keren wist te ontsnappen. Deze geeft hem de raad om te zorgen voor valse paspoorten, rijbewijzen en een vals verzekeringsnummer. Ze moeten ontsnappen naar een on-populaire vakantiebestemming en hij moet een exact plan hebben want de politie kan binnen 35 minuten de hele staat afzetten. En daarnaast moet hij zichzelf en zijn motieven in vraag stellen, want iemand helpen ontsnappen betekend ook oude vrouwtjes kunnen opzij duwen én als het nodig is op mensen te schieten.

John gaat direct aan de slag en beland daardoor zelf in gevechten en in een gevaarlijke wereld, maar hij zet alles op alles om zijn vrouw te bevrijden en zijn gezin te herenigen.

“The Next Three Days” is een uiterst spannende actiefilm!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s