Yrsa Sigurdardottir – Ik Vergeet Je Niet

ik vergeet je niet-15,5x23,5cm.indd

“In een geïsoleerd dorpje op de IJslandse Westfjorden beginnen drie vrienden aan de renovatie van hun vakantiehuis. Al snel blijkt dat ze niet alleen zijn – iets of iemand wil dat ze het fjord verlaten en jaagt hen op met zijn mysterieuze aanwezigheid. Aan de andere kant van het fjord onderzoekt de jonge dokter Freyr samen met agente Dagný de zelfmoord van een vrouw.

Tot hun schrik bleek de vrouw geobsedeerd te zijn door de verdwijning van Freyrs zoon, een aantal jaar eerder. Als deze twee verhalen in elkaar grijpen wordt een angstaanjagende waarheid aan het licht gebracht.”

“Ik vergeet je niet” is een echte pageturner die je vast houdt tot de laatste pagina op het puntje van je stoel. Bij momenten lijkt het genre “IJslandse thriller” misschien te zwak en leunt het dichter aan bij een licht horror-genre. Doordat Yrsa Sigurdardottir het boek zo goed schreef komen alle onbekende puntjes en twee verhalen mooi tot één eind die veel meer duidelijkheid brengt over alles dan je op het eerste zicht zou verwachten.

Daarnaast werd het boek ondertussen ook al verfilmd!

Bij momenten is het zeker geen boek om te lezen net voor het slapengaan, maar het is zeker een must-read op bijvoorbeeld een weekendnamiddag!

http://www.bookido.be/nl/books/1220154/Ik%20vergeet%20je%20niet

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s