Bezoekje aan Leuven

Inga zit dit jaar in haar derde jaar en moet dus een bachelorproef schrijven. Nu het inhoudelijk best al wat vorm heeft gekregen werd het dus tijd om ook de lay-out netjes te voorzien, en dus zakte ik gisteren af naar Leuven om haar hierbij te helpen.
Na een middagje hard werken genoten we ook nog van een superfijne avond.

We aten samen fortunecookies en zakten af naar “De Werf” om samen te dineren. Bij het binnenkomen werden we verwelkomd met “Dag dames”, ik kan alleen maar hopen dat de ober verward was en dat het niet aan iets anders ligt. De Werf is een gezellig café/restaurant waar je voornamelijk studenten terug vindt. Op aanraden van Inga at ik er de strikjes met pesto, gebakken spekjes, ajuintjes en boontjes. Een fantastische aanrader overigens, want het was meer dan om de vingers bij af te likken. Inga ging dan weer voor de chowder met stoofvlees (of: een ‘ontplofte’ pistolé met stoofvlees, zoals Inga het verwoordde).

Daarna kuierden we nog gezellig in het reeds donkere Leuven met zijn mooie gebouwen en fijne straatjes. Superfijne momenten om nooit te vergeten…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s