Lieve Bertha

Koen Brouwer en Rens Polman zijn een Nederlands duo dat Nederlandse poppy kleinkunst maakt. Of zoiets. Ze hebben reeds 2 EP’s uit, met name “Er Moet Een Meisje Bij” en “Meisje in het Gras”.

Maar naast hun muzikale project maken ze ook televisie. Web-televisie die ook wordt uitgezonden op de Nederlandse BNN. Daarin gaan ze buiten de reeds afgetekende lijntjes van onze samenleving en jagen ze hun dromen na, maar willen ze ook dat volwassen weer vrolijker en met meer dromen in het leven gaan staan.

Het resultaat zijn hartverwarmende en grappige video’s waarin je hen zelf ook ontzettend veel plezier ziet beleven. Zo is er onderstaande video waarin ze bij de mensen van Groningen willen gaan afwassen om hen meer tijd te schenken, maar eerst trakteren ze iemand op een fijne verrassingsnamiddag… Maar abonneer je zeker op hun kanaal “Lieve Bertha“, want zo zijn er nog video’s waarin ze de volwassen terug op het springkasteel toelaten en waarin ze zelf getrakteerd worden op een verrassingsreisje door srprs.me!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s