10 jaar Waasland Shopping Center

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Zo’n tien jaar geleden heropende het toenmalige “koopcentrum” in het “Waasland Shopping Center” na anderhalf jaar verbouwingswerken en een gigantische uitbreiding van het winkelcomplex. Het moest voor extra werkgelegenheid zorgen in Sint-Niklaas, maar het zorgde voornamelijk ook voor een verplaatsing van de plaats waar mensen hun aankopen deden. Toch is niet alles negatief, nu de Stationsstraat zijn opfrisbeurt kreeg herleeft ook die straat met tal van nieuwe (en jonge!) horecagelegenheden, één van de mooiste concertzalen van België en stilaan ook nieuwe winkels.

Met andere woorden, het Waasland Shopping Center verdient een feestjaar! En dat werd vandaag in gang gezet met gratic cupcakes, cava en fruitsap. Met gratis workshops van Roger Van Damme en het team van Oil & Vinegar. Met een echte piñata voor kinderen. Met de opening van de gloednieuwe winkel “Flying Tiger” (de moeite overigens!). En met later vandaag nog vuurwerk en luchtacrobatie!

Perfecte combo met het feit dat vandaag één van de West-Vlaamse nichten met haar vriend op bezoek kwam, en dus feesten we samen allemaal mee met deze verjaardagspartij! We konden dan ook niet anders dan samen de photobooth inkruipen voor een feestelijke familiefoto!

Scan_20140329

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s