De scheiding van CTFxC

Ctfxc_christmas

Trouwe kijkers van CTFxC, één van de meeste bekende vlogs en wereldrecordhouders van de langstlopende dagelijkse vlog, zagen afgelopen dinsdag één van de meest emotionele vlogs te zien in hun bestaan (en dan kent CTFxC al een heel verleden van heel emotionele vlogs te zien).

Het bekende koppel achter de vlog, Charles Trippy en Alli Speed, kondigde aan (of wel, Charles kondigde het alleen aan) dat ze na een relatie van vijf jaar, waarvan drie jaar getrouwd, uit elkaar zullen gaan. Een nieuws dat als een donderslag bij heldere hemel kwam voor de fans. Het koppel dat zowat alles deelde uit hun leven in hun vlogs hield, vanzelfsprekend, hun discussie’s en ruzie’s verborgen uit de vlogs, tot Charles dus afgelopen dinsdag een heel emotionele vlog poste, uitzonderlijk geen samenvatting van zijn dag maar enkel en alleen de aankondiging.

Alli en Charles waren voor mij het bewijs anno 2013 (toen ik begon te kijken) dat ware en echte liefde wel nog degelijk bestond en dat jonge mensen ook nog gelukkig konden trouwen, elkaar de vrijheid geven binnen de relatie en vooral samen gelukkig zijn. Want dat was wat ze al die tijd wel afstraalden. Geluk, plezier met elkaar. Trots op hun wederhelft. Verliefdheid.
Doordat de afgelopen maanden Alli eerst enkele weken op trip ging naar Japan en Charles kort daarna op tournee vertrok was het gebrek aan hun momenten samen voldoende geargumenteerd op geen twijfel te hebben over hun verliefde momenten in de vlogs. De vlogs van Charles, die doorgaat met CTFxC zonder Alli, voelen leger en anders aan.

Het klinkt misschien heel raar, maar hun scheiding brengt hetzelfde, schokkende, gevoel naar boven van toen mijn ouders zo’n 13 jaar geleden scheiden. Het feit dat een koppel die je als het voorbeeld beschouwd van hoe liefde is/moet zijn en denkt dat ze tot het einde der tijden zullen samen zijn uit elkaar gaat is iets wat in je hoofd in het begin heel moeilijk als echt te beschouwen voelt, en net als toen hoop ik meerdere keren per dag dat het maar een slechte droom was.

Ik wens hen alleszins beide al het geluk en alle liefde die hen toekomt toe, want samen hebben ze vele harten warm gemaakt met hun dagelijks vlogs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s