Magnum Pleasure Store

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Gisteren gingen we solden-shoppen in Antwerpen. Tijdens ons bezoek aan Urban Outfitters merkte ik dat de Magnum Pleasure Store nog steeds geopend is. De pop-upstore ter ere van het 25-jarig bestaan van Magnum bevindt zich in de vroegere champagnebar in de stadsfeestzalen van Antwerpen. Voor €4 kan je een Magnum naar jouw keuze (witte, melk- of fondant chocolade) laten bestrooien met toppings naar jouw keuze en daarna smullen van deze heerlijkheid.

Jouw Magnum wordt ter plekke gemaakt wat uiteraard zorgt voor een kleine wachtrij. Het wachten is het meer dan waard en geeft je ondertussen tijd om na te denken wat je op jouw Magnum wil. Je hebt keuze uit verschillende toppings van witte chocolade krullen tot rozenblaadjes en van amandel stukjes tot chili. Je kiest volledig zelf 3 toppings die daarna geshaked worden en nadat jouw Magnum in de chocolade-saus naar jouw keuze gedropt is wordt die besprenkeld met de shake van jouw toppings. Het leuke aan het kiezen voor een niet alledaagse topping is dat het direct een kleurrijk pallet wordt. Daarna wordt jouw persoonlijke Magnum nog gedresseerd met een chocolade-fantasie en geplaatst in kader zoals een echt kunstwerk. Daarna is het aan jou om te genieten!

Mama koos voor een Magnum met melkchocolade dat bestrooid werd met witte chocoladekrullen, kokosnoot schilfers en merengue. Ik koos voor fondant chocolade en witte chocoladekrullen, Antwerpse handjes en rozenblaadjes als topping. Het was alleszins om duimen en vingers bij af te likken (misschien zelfs een beetje letterlijk…)

En uiteindelijk keerde ik huiswaarts met 5 paar kousen van een dagje solden-shopping… Geen grote vangst dus.

Advertenties

5 gedachten over “Magnum Pleasure Store

    1. Het ziet er inderdaad mooi uit, ook echt leuk dat ze de ijsjes in kunstkaders plaatsen! 😀
      En ik kan enkel voor mijn ijsje spreken, maar het was ontzettend (en verrassend genoeg!) super lekker! 😀

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s