Pittacus Lore – I Am Number Four

51SjmWrq6hL

“I Am Number Four” is het eerste deel in de Lorien-boekenreeks waarvan er voorlopig vier van verschenen zijn. Het is (voorlopig) ook enkel dit boek dat verfilmd werd uit de volledige reeks.

John Smith lijkt een gewone jongen die vaker dan eender wij verhuisde. En telkens zijn naam en identiteit mee moest veranderen. Maar wanneer hij naar Paradise in Ohio verhuisd besluit hij zich te settelen. Voor het eerst voelt hij zicht echt thuis, kan hij vrienden maken en wordt hij zelfs een beetje verliefd.
Tot zijn geheim wordt onthuld, want John is geen mens. Hij is één van de negen overlevende aliens met speciale gaven die van de planeet Lorien wisten te ontsnappen met hun bewakers toen Lorien vernietigd werd door Mogadoren. En het zijn die Mogadoren die de negen nog steeds achterna zitten en willen vermoorden. En John is nummer vier op die lijst.

“I Am Number Four” is dus vooral die situatieschets van hoe die negen op de aarde zijn geraakt en wat de kostprijs is om steeds uit handen te trachten te blijven van de Mogadoren. Een spannend boek dat je steeds tot het puntje van jouw stoel dwingt. En je benieuwd maakt naar het vervolg!

Advertenties

2 gedachten over “Pittacus Lore – I Am Number Four

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s