Plopsaland

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het was alweer enkele jaren geleden dat we een dagje Plopsaland deden, maar vandaag organiseerde PNB Paribas Fortis hun “personeelsfeestje” en nodigde (peter) Bart ons uit voor een dagje pretparken.

Ondanks dat het niet voorspeld was, was het het ideale dagje! Droog, niet te koud en zeker ook niet te warm. Alleen ontzettend veel volk, dat heb je dan als bedrijven het hele park hebben afgehuurd en de tickets verkopen aan een klein prijsje. Maar dat bedierf het plezier zeker niet!
Aangezien we er vroeg waren konden we quasi direct beginnen aan onze attractie-tocht en al snel zaten we op De Draak, de Mega Mindy jet-ski’s, de rolschaatsen en Sita en peter Bart op de Rox Flyer. Het aanschuiven ging overal ontzettend vlot en de voormiddag vloog letterlijk voorbij dankzij al het plezier. Als we het allemaal optellen hebben we ’s morgens misschien niet langer aangeschoven dan een half uur.

Toen we Wickieland betraden veranderde dat echter volledig. Voor “De Grote Golf” stonden we een goed half uur in de wachtrij, maar de attractie was dat meer dan waard. Hij was niet alleen ongelooflijk leuk, hij duurde ook nog even, wat altijd fijn is! Daarna schoven we met knorrende maagjes aan in de rij voor de Viking Grill. Een uur schoven we aan voor een heerlijk bord frietjes en braadworsten. Gelukkig was het eten best lekker en veel voor een Pretpark, toch vonden we het overdreven lang wachten.

Na de middag was het overal best lang aanschuiven, al viel eigenlijk ook dat al bij al nog mee, vaak toonde de rij lang maar schoot ie goed op… Het was al snel 18 uur en tijd om na een superfijne dag huiswaarts te keren, met nog wel veel goesting om nog een aantal attracties te doen, maar de wetenschap dat er ook nog een maandag komt waar een wekker zal piepen, veel te vroeg in de ochtend.

Uiteindelijk arriveerden we iets na 20u thuis, na enkele uren in de file… Moe maar meer dan voldaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s