Jacqueline Rayner – Doctor Who: Magic of the Angels

doctor-who_Magic_of_the_Angels

“Magic of the Angels” is een boekje onder de “Quick Reads” dat ieder jaar verschijnt dat bekende thema’s of interessante reeksen vertaald in makkelijke boekjes om mensen (jong én oud) aan te zetten om te lezen en hun zelf op die manier verder te ontwikkelen in het Verenigd Koninkrijk.

Doctor Who is uiteraard een bekende televisiereeks in Groot-Brittanië en in dit verhaal spelen de elfde Doctor samen met zijn compagnon Amy en Rory een rol. Ze genieten van een tijdje vrijaf van alle beleefde avonturen en doen een citytrip in Londen. Ondanks dat ze op de meeste attracties worden buitengezet door het toedoen van de Doctor belanden ze uiteindelijk in het theater voor Sammy Star’s magic show. Aan het einde van de show verdwijnt echter telkens de assistente en de drie beseffen al heel snel dat dit geen gewone googelact is.

Samen met twee residenten van een rusthuis werken ze samen om de waarheid te achterhalen en te voorkomen dat Sammy Star nog meer slachtoffers maakt. Al snel bevinden ze zich oog in oog met een Weeping Angel.

“Magic of the Angels” is een boekje dat je snel hebt uitgelezen, maar zo spannend dat het je toch tot op het puntje van de stoel zal drijven!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s