Pittacus Lore – The Power of Six

The-Power-of-Six-Puffin

“The Power of Six” is het tweede boek in de Lorien-legacy reeks door het schrijverscollectief Pittacus Lore en het vervolg op “I Am Number Four“. Hoewel de cover van het boek anders doet vermoeden werd enkel de eerste boek uit de reeks verfilmd en gaat de reeks dus (voorlopig) enkel verder als boek.

Het boek leest echt als een trein, ondanks dat er continu geswitcht wordt tussen twee werelddelen en twee andere personages. Enerzijds volgen we Four, Six en Sam die met Bernie Kosar die op de vlucht zijn sinds het gevecht met de Mogadorians aan de school van Four in Paradise. Ondertussen staan Four en Henri geseind als terroristen, en Six en Sam als voortvluchtigen. Ze proberen op de Mogadorians voor te blijven en ondertussen de andere overlevende Loric-leden te vinden. Dat is echter geen makkelijke opgave.

Daarnaast volgen we ook Marina, Seven, die in Spanje in een klooster verblijft met haar cêpan en Ella, haar beste vriendin. Terwijl Marina goed en wel beseft wat er allemaal gaande is in de wereld en met de andere Loric-leden, terwijl haar cêpan Adelina zoveel mogelijk alles probeert te negeren en haar toewijding zoekt in het geloof. Tot de Mogadorians ook hen weten te vinden.

“The Power of Six” is een opeenstapeling van actie en spanning en drijft je meermaals naar het puntje van de stoel. Nu is het afwachten tot het vervolg in de bib binnenkomt…

Advertenties

Een gedachte over “Pittacus Lore – The Power of Six

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s