Mo Hayder – Wolf

919KSS2jNkL._SL1500_

Mo Hayder is misschien niet de bekendste schrijfster bij ons, maar zij schreef ook “The Treatment”, het boek dat hier in België verfilmd werd als “De Behandeling”. “Wolf” is het zevende boek waarin politie-inspecteur Jack Caffery een hoofdrol speelt en nog steeds worstelt met zijn verleden en op zoek gaat naar wat er nu juist gebeurd is met zijn broer Ewan.

Veertien jaar geleden werd er op een afschuwelijke wijze een tienerkoppel afgeslacht. De politie had moeite met de dader te vinden tot de moordenaar het politiekantoor binnenwandelde en zich aangaf. De dader werd veroordeeld en het gezin Anchor-Ferrers, dat op de top van de heuvel van het bos waar de moord zich afspeelde woont, probeert hun wonden te likken en terug rust te vinden. Tot plots verschillende tekenen er op wijzen dat Minnet Kable, de moordenaar, terug is. De politie belt ter controle aan bij de Anchor-Ferrers, maar niet veel later zitten ze plots opgesloten in hun eigen woning en doorstaan ze de vreselijkste dingen.

Jack Caffery is in zijn vrije tijd ondertussen op zoek naar de eigenaars van een weggelopen hond om in ruil meer informatie over de dood van zijn broer te krijgen… Of hij die waarheid uiteindelijk zal aankunnen?

“Wolf” is een thriller die je doet walgen en doet verder lezen en je niet loslaat tot de laatste pagina. Een must-read!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s