Monty the Penguin

Vergeet de fantastische Kerstreclame van Coca-Cola! Sinds vorig jaar weet de Kerstreclame van John Lewis, een Brits warenhuis, deze namelijk volledig te overtreffen met fantastische video en een soundtrack door een grote artiest om kippenvel van te krijgen.

Dit jaar mag Tom Odell die soundtrack verzorgen met een cover van “Real Love” (oorspronkelijk door John Lennon), vorig jaar was die eer voor Lily Allen die de hit van Keane, “Somewhere Only We Know”, coverde. Vorig jaar ging het om een handgetekende en daarna geanimeerde tekenfilm (waar de tekening tot heuse 3D-sets werden gemaakt om een mooi effect te creëren) dat een heus Disney-gevoel opriep, dit jaar gaat het om een animatie-film over een jongen en zijn pinguïn die hij de beste Kerst van zijn leven wil zorgen. Dat is ook meteen de boodschap van de hele Kerst-campagne dit jaar: “Give someone the Christmas they’ve been wishing for”. Het filmpje kent een verrassend, maar vertederend, einde.

Dit filmpje wist mij echter nog meer te vertederen omdat ik mezelf gigantisch hard herkende in de jongen uit het filmpje. Als kleine Troy sleurde ik mijn pinguïn ook overal mee naar toe, deden we alles samen en hadden we heuse gesprekken. En heel stiekem at hij af en toe gewoon mee van die boterham met choco waar ik geen zin meer in had. En tijdens de vakanties wandelde hij gewoon mee de berg op natuurlijk…

002

Advertenties

Een gedachte over “Monty the Penguin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s