Tille Vincent – Code 37: Sporen

UM0048_COV Code37_Sporen_COV_def.indd

De reeks “Code 37” is al een hele tijd afgelopen, maar het team van Hannah Maes leeft verder in de boekenreeks van Tille Vincent. “Sporen” is de tiende titel ondertussen in die reeks en verteld ondertussen het verhaal verder na de televisiereeks.

In dit boek stuit Hannah na op een wel zeer vreemde zelfmoord van een gerenommeerde kok waar Story over bericht. De bekende kok werd teruggevonden met een touw rond zijn nek, gehuld in vrouwenlingerie. Ondanks ze van boven af geen toestemming krijgt de zaak te onderzoeken gaat ze op eigen houtje toch verder in en beetje bij beetje ontdekt ze steeds meer over de duistere geheimen van de kok en zijn vrouw. Wanneer de hele zaak plots een hele wending neemt begint bij Hannah alle losse eindje aan elkaar geknoopt te raken en weet ze ook haar team en haar commissaris te overtuigen van de ernst van de zaak.

Voor de fans van “Code 37” zeker een aanrader om te lezen omdat de personages zeer herkenbaar worden neergezet zoals we ze kennen uit de serie, en het verhaal zelf ook weer een spannende case is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s