Maurice Coffee

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het was alweer enige tijd geleden dat we een echt dagje hadden gewinkeld en dus trokken we vandaag naar Antwerpen, tenslotte was het al bij al een mooie dag!

De solden zijn nog niet bijzonder lang achter ons en dus in sommige winkels kon je nog een mooie slag slaan, zo kocht ik vandaag nog/al een t-shirt bij Colors of Benetton voor €10 en de CD’s van Lily Allen (Sheezus) en Hooverphonic (Reflection) voor een prijsje. En “Gone Girl” die ik nog niet zag in de bioscoop. De LEGO-sleutelhanger die Kruidvat in de aanbieding had kon ik uiteraard ook niet links laten liggen.

Daarnaast maakten we ook tijd om eindelijk een bezoek te brengen aan Maurice Coffee, de koffiebar van Veronique Leysen in navolging van haar brei-merk “Maurice Knitwear“.

Een enorm gezellige koffiebar die uitnodigt om tussen al het drukke shopgebeuren gewoon op een regenachtige namiddag een boek te lezen in één van de knusse zetels, gezellig bij te praten met vrienden of even op adem te komen na/tijdens het shoppen. De koffie is enorm lekker (en keuze genoeg!), en de (ice-)tea’s zien er ontzettend lekker uit dat ik zelfs nu al uitkijk om in de zomer terug te gaan! Ook de tasjes zijn leuk met “Maurice loves you…” ingeschreven.

Een enorme aanrader wanneer je gaat shoppen in Antwerpen! Daarnaast kan je er ook de Maurice Knitwear collectie passen en kopen. Veronique Leysen is een inspirerende onderneemster die niet alleen droomt, maar ook doet. Alleen dat verdient al eindeloos veel respect.

Advertenties

8 gedachten over “Maurice Coffee

 1. Ik ben er al 2 keer binnen geweest en beide keren zeiden we: “We zullen hier straks iets komen drinken.” En helaas zijn we dat dan ook beide keren vergeten :p
  Maar ik ben zeker en vast van plan om er eens écht iets te gaan drinken! Het is er inderdaad super gezellig!

  Like

 2. Als je graag koffie drinkt, moet je zeker ook eens langs gaan bij Normo koffie op de minderbroedersrui en ook Barnini op de Oude Vaartplaats is leuk als je van koffie en bagels houdt.
  Maurice is leuk, maar altijd nogal druk vind ik…

  Like

  1. Maurice was inderdaad best druk, maar niet storend druk naar mijn mening. Wel iets minder dat je echt moet zoeken naar een plaatsje natuurlijk…

   De volgende keer die twee tips van jou eens bezoeken! 😀

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s