De val van Madonna

De afgelopen dagen stond het internet vol over een discussie van het magische kleed. Ondanks ik het fantastisch vind dat er zo’n optische illusie’s bestaan en iedereen het kleed in verschillende kleuren ziet stond het internet daags voordien vol over de val van Madonna op The Brits.

Voor het eerst in jaren bleken de Brit Awards ook in België gevolgd te worden, ondanks dat de awards de voorbije jaren serieus aan interesse hebben ingeboet bij het Britse publiek zelf. Veel mensen misten de voorbije jaren dan ook de presentatie van James Cordon, al zijn Ant & Dec ook een fijn duo!

Dit jaar dus enkele fantastische optredens. Onder andere Take That stelde hun nieuwe single “Let In The Sun” voor, maar het meest besproken optreden was dat van Madonna. Niet omdat het haar eerste passage was tijdens The Brits, wel om het feit dat haar cape die te strak werd toegeknoopt zorgde voor een valpartij. Heel het internet ging uit zijn dak dat Grandma Madge neer ging. Wat ze daarbij echter vergeten is dat ze wel integraal live zong (waar anders steeds over gepraat wordt, hé?) en dat ze voor haar leeftijd toch nog wel een knappe performance neerzette.

Ook Ed Sheeran zette overigens een knap optreden neer met zijn single “Bloodstream”. Eentje om eindeloos veel respect voor te hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s