Wie is de Mol?

Het was alweer van 2002 geleden dat we hier in België nog naar het fantastische Woestijnvis-programma “De Mol” konden kijken. Dat programma was echter zo succesvol dat het aan talloze landen werd doorverkocht en één van de weinige reality-reeksen die na tiental jaren nog steeds loopt in sommige landen.

In Nederland bijvoorbeeld, waar men de laatste weken terug op zoek ging naar De Mol. En dit jaar heb ik de tien kandidaten meegevolgd in een spannend seizoen waar de mol voor een historisch lage prijzenpot wist te zorgen.

Het leuke aan de reeks is echter dat je niet alleen de kandidaten volgt in hun zoektocht en tijdens de opdrachten, of wekelijks de afvalrace ziet. Het leuke is het feit dat ook jij thuis mee opzoek kan naar wie is de mol?

De molacties worden niet rechtstreeks in beeld gebracht, maar er zijn talloze aanwijzingen verstopt doorheen de hele reeks én tijdens de opdrachten. Uiteraard zijn er ook de gewone kandidaten die zich proberen verdacht te maken, want wekelijks valt de kandidaat af die tijdens de wekelijkse test de minste vragen correct beantwoord waar gepeild wordt naar de acties van de mol en wie de verdachte is.

Het vijftiende seizoen van de Nederlandse “Wie is de Mol?” was superspannend, maar sinds halverwege was ik de mol op het spoor. En dat maakte me stiekem best wel trots, hihi 😀

1689856_867282183315222_8125414547708562470_n

4 gedachten over “Wie is de Mol?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s