Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde – Hou Je Manieren

MANIEREN_cover_Pagina_1

Nadat Dries en Yuri een grote hit scoorden met hun boek “Trek je Plan” dat zowat aan iedereen die alleen gaat wonen standaard cadeau gegeven zou moeten worden zijn ze terug met een boek om iedereen eindelijk wat manieren aan te leren.

“Hou je Manieren” is een boek dat iedereen in huis zou moeten hebben. Ongeacht jong of oud, iedereen. Want het is niet alleen de jeugd die bij tijd hun manieren niet meer kent, ook de oudjes van vandaag weten niet dat je eerst mensen laat afstappen en dan pas opstapt. En dat in een rij gaan staan misschien beleefder is dan gewoon drummen om toch maar op die trein te kunnen. Als we dan allemaal evenveel respect en manieren hebben kunnen de mensen die beter te been zijn gaan staan voor zij die minder goed te been zijn.

De jongens van de Wasbar leren in de boek allerhande manieren. Over op tijd komen (of net dat ietsje te laat op feestjes bij de mensen thuis), over hoe we ons moeten kleden maar ook dat we zeker van tijd tot tijd een kaartje moeten sturen ter bedanking.

“Hou Je Manieren” is een interessant boek en mocht iedereen die simpele regels volgen zou het leven af en toe wat makkelijker, meer gestructureerd en vooral aangenamer zijn.

Advertenties

4 gedachten over “Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde – Hou Je Manieren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s